Jeroen

Jeroen Stek

COACH/TRAINER, PROVOCATIEF THERAPEUT, SYSTEEMTHERAPEUT & DIRECTEUR

Vanuit een goed contact met respect en speelsheid daagt Jeroen mensen graag uit om het eigen geluk te vinden en/of verder te vergroten. Zowel in de persoon zelf als tussen mensen. Dat mensen graag veilig verbonden zijn met anderen en ten diepste erkend en herkend willen worden is daarbij uitgangspunt. Vanuit verschillen in behoefte je emotioneel verbonden weten, geeft de kans op groei en geluk.

Arno Broere

(PROVOCATIEF) COACH, WAKKERMAKER EN VOORMALIG MANAGER

Diepgang, luchtigheid en kennis van zaken maken Arno tot een goede gesprekspartner en kritisch beschouwer. Met eigen kwetsbaarheid als wapen gaat hij de positieve confrontatie aan en komt daarmee snel tot de kern. Daarbij weet hij het samenspel tussen systeem en menselijk gedrag goed te gebruiken.

Martijn ZW

Martijn Tillema

COACH/TRAINER EN VOORMALIG DIRECTOR CABIN CREW TRANSAVIA

Door zijn directe, warme en enthousiaste communicatie verbindt Martijn mensen aan zichzelf, aan elkaar en aan organisaties. Hij gebruikt zijn positieve aanpak om mensen tot denken aan te zetten, waardoor ze andere beslissingen nemen en verbetert hiermee resultaten van organisaties. Provocatie en humor zijn twee basiselementen in zijn coachingsstijl.